Ceger.ba je web shop za prodaju.

Iza domene Ceger.ba stoji domaća kompanija Limun d.o.o. osnovana u januaru 2016. godine, sa ciljem da kupcima u BiH ponudi kompletan asortiman svijetski poznatih brendova po SUPER pristupačnim cijenama.

U našoj širokoj ponudi imamo artikle najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su SAMSUNG, LG, SONY, PHILIPS,  VIVAX, PRESTIGIO, VOX, DELL, APPLE, INTEL, TP-LINK, KINGSTON i mnogi drugi. Na našem web shop-u sve artikle smo razvrstali po kategorijama uz dodatne filtere, kako bismo vam omogućili da se lakše i jednostavnije informišete o željenom proizvodu. Nudimo vam mogućnost jednostavne, brze i povoljne kupovine, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu za narudžbe veće od 100 KM i redovne garancije proizvođača.

Svakodnevnim ažuriranjem naše web stranice pružamo Vam pravovremene informacije o svim dostupnim modelima i njihovim uvijek aktuelnim cijenama.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona 066112233, e-maila: info@ceger.ba ili lično na adresi Limun d.o.o. - Stepe Stepanovića 13 - Banja Luka.

Zašto kupovati na Ceger.ba?

 • Zato što kupujete po najpovoljnijim cijenama i uslovima na tržištu.
 • Zato što ste potpuno sigurni da je uređaj koji ste kupili nov, zapakovan u originalnoj ambalaži proizvođača i da podliježe redovnim garancijama. 
  (Uz svaki uređaj izdajemo vam fiskalni račun i ovjerenu garanciju)
 • Zato što znate da je Vaša kupovina 100% sigurna, brza i jednostavna.
 • Zato što znate da će kupljeni uređaj, bez ikakvih dodatnih troškova, na Vašu adresu stići u najkraćem mogućem roku (24h/ 48h).
 • Zato što u slučaju da primjetite da je kupljeni uređaj oštećen prilikom transporta ili neispravan, imate pravo da takav uređaj vratite, te dobijete drugi ili ostvarite povrat novca.
 • Zato što imate pravo da uređaj koji bude neispravan, u roku od sedam dana zamijenite za drugi ili ostvarite povrat novca.
  (Rok za ostvarivanje ovog prava važi od datuma na izdanom maloprodajnom računu)
 • Zato što ste sigurni da ukoliko se desi bilo kakva nepravilnost u radu kupljenog uređaja, kvar ili tehnički nedostatak će otkloniti, potpuno besplatno i isključivo u ovlaštenom servisu.